Російський держдіяч, чоловік олімпійської чемпіонки Тетяни Навки і прес-секретар президента країни-агресора Володимира Путіна Дмитро Пєсков вирішив трохи злукавити і заявити про те, що Росія ніколи ні на кого не нападала.

Про це стало відомо завдяки невеликому коментарю, який Дмитро Пєсков дав журналісту одного з федеральних телеканалів.

Дмитро Пєсков. Фото: "Інтерфакс".
Дмитро Пєсков. Фото: "Інтерфакс".
Дмитро Пєсков. Фото: "Інтерфакс".

Дмитро Пєсков заявив, що Росія ніколи ні на кого не нападала першою і навіть не бажає говорити слово "війна", переживши безліч конфліктів. Користувачі соціальних мереж вже почали жартувати, мовляв"Афганістан і Грузія вийшли з чату".

"Хочемо нагадати, що Росія протягом всієї своєї історії ніколи ні на кого не нападала. І Росія, яка пережила стільки воєн, — це остання держава в Європі, яка взагалі хоче навіть вимовляти слово "війна", – зазначив Пєсков, відповідаючи на запитання журналіста.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних ПриватБанк запускає революційну програму: що зміниться для клієнтів З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням
Показати ще

Також кремлівський спікер зазначив, що дії західних країн, які регулярно оголошують передбачувані дати початку "вторгнення Росії на Україну", є провокаціями і нагнітають напруженість.

Він додав, що подібне "може мати згубні наслідки" і як приклад навів "щоденну вправу по оголошенню дати".

Раніше повідомляли, Володимир Зеленський сподівався, що у США немає домовленостей з РФ: за спиною України.

Як повідомляв Знай.uа, повітряні сили ЗСУ показали неймовірну точність своїх винищувачів і бомбардувальників: відпрацювали удари по танках і живій силі.

Знай.uа писав, 79-річна українська пенсіонерка стала зіркою світових ЗМІ: взялася за зброю, щоб захистити Батьківщину від ворога.