Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував чутки про підготовлюване вторгнення Росії на територію України. Про це повідомляє портал Газета.ru.

Пєсков зазначив, що це істерика, яка нагнітається штучно. Також він доабвив, що звинувачують Росію у військовій активності переважно США.

"Ця істерика нагнітається штучно. Звинувачують у якійсь незвичайній військовій активності на нашій території ті, хто пригнали свої збройні сили з-за океану. Тобто Сполучені Штати Америки. Ну, це не зовсім логічно і не зовсім пристойно", - повідомив він.

Дмитро Пєсков, фото: Kremlin.ru
Дмитро Пєсков, фото: Kremlin.ru

Нещодавно глава військової розвідки України Кирило Буданов в інтерв'ю американським ЗМІ заявив, що Російська Федерація готується атакувати Україну. За його оцінками, сусідня держава може перейти до нападу в січні-лютому 2022 року.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ІА: Україна потрапила в топ - 30 найсильніших армій світу: попереду США, Росія і Китай.ЗСУ займають 25 місце за потужністю у світі, а також 7 місце на європейському континенті.

Також ми повідомляли, що "Нова пошта" хоче доставляти посилки за допомогою безпілотника. В Інтернеті з'явилося відео першої тестової відправки посилки від" Нової пошти " з Києва до Харкова, включаючи зворотний напрямок на безпілотному літальному засобі.

Також ми повідомляли, що українці створили петицію, в якій просять президента України Володимира Зеленського і спеціального представника ОБСЄ з переговорів у Тристоронній контактній групі Мікко Кіннунена зупинити війну на Донбасі.