Відомий український синоптик Наталка Діденко повідомила, якої погоди очікувати українцям на вихідних, 19-20 лютого.

Новий пост з'явився на її сторінці в соцмережі Facebook, де вона регулярно розміщує докладні прогнози погоди для жителів усіх областей України.

Скріншот з Facebook, Наталка Діденко
Скріншот з Facebook, Наталка Діденко

Синоптик попередила, що субота видасться дуже вітряною, пориви будуть доходити до 15-20 метрів в секунду, але ось в неділю стихія ослабне. На заміну їй прийде дощ з мокрим снігом. Опади очікуються в західних, північних і місцями центральних районах, на решті території - сухо.

Фото з Facebook, Наталка Діденко
Фото з Facebook, Наталка Діденко

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Температура повітря буде триматиметься на досить високих показниках, тобто буде тепло і комфортно. Вночі прогнозується пристойний морозець, а вранці ще й ожеледиця. Потрібно бути обережними.

" У Києві в суботу передбачається дощ, можливо з мокрим снігом. Вітряно! Вночі до 2 градусів морозу, вдень +5+7 градусів. Вранці буде слизько. У неділю в столиці опадів не очікується. Вночі 0+2 градуси, вдень близько +6 градусів", - розповіла Діденко про погоду в столиці.

Нагадаємо, як діяти у разі надзвичайної ситуації - пояснення ДСНС: укриття, захист дітей та "тривожна валізка"

Як повідомляв Знай.uа, влада прийняла рішення про перехід на 4-денний робочий тиждень: нарешті з'являться 3 вихідних

Також портал Знай.uа писав, як погасити платіжку за газ "ковідною" тисячею: докладна інструкція для українців