Лютий є прямим передвісником весни і від того, що ви встигнете посіяти, яка у вас вийде розсада, безпосередньо залежить і ваш майбутній урожай.

Портал Світ рослин підказав, які культури варто висадити в цьому місяці. Відзначаємо, що в останньому місяці зими недостатньо довгі, тому не варто забывтаь про так звану "досветке".

Перець середньостиглих і пізньостиглих сортів. Перша сходи з'являється через десять-дванадцять днів (іноді пізніше). Вегетаційний період триває п'ятдесят-шістдесят днів. Потім його радять пересаджувати в теплиці.

город, скріншот з відео
город, скріншот з відео

Баклажани-пізньостиглі сорти. Насіннєвий матеріал пропадає повільно, що збільшує процес вегетації. Якщо є необхідність в пікіровки, то це ще як мінімум днів десять-чотирнадцять (поки рослина нормально вкорениться).

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Суниця, полуниця. Насіння також сходять досить повільно, перші паростки з'являються через місяць. Виспжувати культури радять в зволожений грунт.

Петрушка і селера. Спочатку їх радять висівати в окремі ємності. Будуть готові до висадки у відкритий грунт через два з половиною-три місяці.

Город / фото: Unsplash
Город / фото: Unsplash

Нагадаємо, як врятувати кущі смородини після збору врожаю: від шкідників і хвороб не залишиться і сліду

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Україна втомилася купувати фрукти втридорога в супермаркетах і завела "тропічний город": 70 сортів, яких ви не зустрінете на ринку

Також портал Знай.uа повідомляв, що краще підготуватися заздалегідь: чим і як удобрювати троянди навесні, і чи потрібно обрізати. Садівникам розповіли, як доглядати за трояндами навесні.