Міністр оборони України Олексій Резніков зробив нову заяву стосовно можливого вторгнення Російської Федерації на територію нашої країни. Сценарії можуть бути самими різними.

Таку заяву зробив міністр оборони під час виступу у Верховній Раді України. Там була година запитань до уряду, де чиновники розповідають про виконану роботу, а також обстановку в країні.

Міністр зазначає, що зараз можуть бути найрізноманітніші дати і сценарії стосовно вторгнення Російської Федерації в Україну, однак, Збройні Сили України все прорахували, і готові до них.

Військові - фото Міністерство оборони України
Військові - фото Міністерство оборони України

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Імовірність нападу і вторгнення оцінюється як невисока, однак, війська від кордону не відводяться. Країна-агресор продовжує тримати в напрузі всю країну, при цьому в самому Кремлі кажуть, що приводів для переживань немає.

Примітно, що саме 17 лютого було зафіксовано понад 60 обстрілів, і це рекорд за останні кілька років. Об'єктом атаки стали прості громадяни, а це вже військовий злочин.

Провокації при цьому не закінчуються, адже в Кремлі готуються визнати ОРДЛО.

Олексій Резніков. Фото: Youtube
Олексій Резніков. Фото: Youtube

"Україна не збирається силою брати Донбас і Крим, тільки дипломатією, тому що там - наші люди. Не Україна ваш ворог, а ті, хто нібито хоче захистити від України. Не вірте в український наступ!" - каже Олексій Резніков звертаючись до жителів окупованих територій.

На даний момент поруч з кордонами України близько 149 тисяч російських військ. А що стосується Білорусі - ніяких військових конфліктів з ними і бути не може.

Нагадаємо, що ДСНС України звернулася до НАТО за допомогою: потрібні 100 позашляховиків, Розвідка та багато іншого

Раніше повідомлялося, що в Міноборони стверджують, що російські війська не покинули кордони України: дані розвідки

Також, українські воїни показали, з чим зустрінуть ворогів на кордоні