На окупованій Росією Донбасі і Луганській області почалися більш активні дії. Бойовики обстрілюють населені пункти, в тому числі житлові будинки.

17 лютого о 21: 24 у Станиці Луганській російсько-окупаційні війська випустили снаряд у житловий будинок по вул.магістральній, 9. Почалася пожежа, передавати журналіст Андрій Цаплієнко у своєму Telegram-каналі.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

"Сталося потрапляння в житловий будинок з важкої зброї. Почалася пожежа, горить будинок. Постраждалих немає", - написав журналіст.

З початку доби, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 47 порушень режиму припинення вогню, 38 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обстріли в Станиці Луганській. Фото: Youtube
Обстріли в Станиці Луганській. Фото: Youtube

Таку інформацію озвучили в штабі ООС. Інформують, що використовують великокаліберні снаряди. 122мм, 120мм, а також 82 мм.

Обстріли в Станиці Луганській. Фото: Youtube
Обстріли в Станиці Луганській. Фото: Youtube

Використані протитанкові ракетні комплекси, також помічені сліди станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Українські захисники відкривають вогонь у відповідь для припинення активності противника тільки в разі загрози життю військовослужбовців.

Пожежа в Станиці Луганській. Фото: Youtube
Пожежа в Станиці Луганській. Фото: Youtube

Пошкоджено житловий будинок. Зараз у більшій частині селища немає світла. Українська сторона направила запит на режим тиші, щоб загасити пожежу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що з зони ООС повідомили, обстріл дитячого садка у Станиці Луганській активізував ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські захисники зіткнулись з розрухою, яку влаштував ворог на Донбасі.

Також "Знай.ua" писав, що російські війська на білоруському кордоні збільшили кількість військових та побудували міст через Прип'ять.