В штабі ООС повідомили оперативну інформацію на 14 годину 17 лютого.

Новини про напад Росією на Україну дедалі більше підтверджується. Зранку 17 лютого ворог почав з обстрілу Станиці Луганської. Було пошкоджено дитячий садочок через потрапляння снаряду у будівлю. Про це повідомляє Штаб ООС у Facebook.

Обстріл. Фото:  Youtube
Обстріл. Фото: Youtube

Збройні формування РФ обстріляли з артилерійських систем населений пункт Врубівка.

У повідомленні зазначається, що станом на 14 годину російсько-окупаційних військ зафіксовано 34 порушення режиму припинення вогню, 28 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Новотошківськовське, Водяне, Трудівське, Старогнатівка, Старий Айдар, Мар’їнка, Південне, Майорськ, Лобачеве, Новоселівка друга, Луганське, Світлодарськ, Троїцьке, Попасна, Зайцеве, Авдіївка, Шуми, Травневе, Невельське, Донецький, Новозванівка, Станиця Луганська, Піски, Гольмівське, Хрящівка.

Ці населені пункти були обстріляні з артилерії та мінометів 122 мм, 120 мм, 82 мм калібру.

Від дій ворога двоє військовослужбовців ООС були поранені, та перебувають у шпиталі.

Противник продовжує використовувати свої пропагандистські методи ведення інформаційної війни з метою звинувачення Збройних Сил України в обстрілах цивільного населення, приховуючи цим власні підступні дії.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь для припинення активності противника лише в разі загрози життю військовослужбовців.

Нагадаємо, раніше у США офіційно заявили, що кількість російських сил на кордоні з Україною за останні дні збільшилася щонайменше на 7 тисяч військових.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 17 лютого російські бойовики на Донбасі відкрили вогонь по дитячому садку в Станиці Луганській.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський видав Указ по рішенню РНБО щодо національної безпеки