Рада затвердила нові "бонуси" для нардепів: 700 млн – на відпустки і премії, 200 млн - на їжу

У списку "бонусів", які будуть додаватися до основного окладу в 2022 році – надбавки в кілька десятків тисяч гривень, премії і навіть виплати на оздоровлення. Ще сотні мільйонів підуть на їжу і утримання автопарку.

У 2022 році фінансовий стан парламентаріїв помітно покращиться. Крім посадового окладу в розмірі 10 прожиткових мінімумів (23 тис 930 грн) нардепи отримуватимуть ще надбавку в розмірі 100 % від окладу. Загалом же на утримання апарату Верховної Ради у 2022 році передбачено більше 2, 68 млрд грн - що на 0,12 млрд грн більше, ніж у 2021 році.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Тоню Матвієнко ледь не зацькували в школі через вагітність о 17: "Догулялася"

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як відомо, Тоня Матвієнко стала мамою вперше в досить юному віці, в 17 років. За словами дівчини, для неї це був складний час, як фізично, так і морально. Тоня зізналася, що тримала всі почуття в собі. Справляти з малюком в такому віці, коли ще хочеться погуляти, неймовірно важко. Але зараз вона абсолютно переконана, що була не права і робити так не варто.

"Ось Тоня завагітніла, виходить заміж у школі. І всі такі:" Догулялася, повія", вибачте, всі ці речі. Підтримка, в першу чергу, чоловіка, за якого я вийшла заміж, батьків. Треба знайти собі близьку людину і не боятися йому розповісти про свою проблему" - розповіла співачка як протистояти булінгу.

Тоня Матвієнко, фото з Instagram
Тоня Матвієнко, фото з Instagram

Олександр Скічко стане батьком: щаслива матуся роздяглася, щоб показати кругленький живіт

Цього разу Олександр Скічко поділився зворушливим знімком своєї дружини Єлизавети Юрушевої. 34-річну дівчину запросили знятися для відомого українського журналу "Vogue". Фотосесія також стала відмінним приводом заявити про чудову новину-парочка чекає поповнення в родині.

Аналогічна публікація також є і на сторінці Юрушевої в Instagram. На кадрах чітко видно кругленький животик, але подробиць подружжя вирішило не розкривати.

Олександр Скічко. Фото: Youtube
Олександр Скічко. Фото: Youtube

Обстріл дитячого садка в Станиці Луганській: потужна відповідь офіцера ЗСУ змусить ворога тремтіти

Офіцер ЗСУ Юрій Кочевенко, який на даний момент знаходиться в зоні проведення ООС, заявив, що ситуація досить різко активізувалася через обстріл російських бойовиків 17 лютого. За словами офіцера, дух українських бійців сильний і вони знаходяться в повній бойовій готовності, також у них є всі необхідні засоби для проведення подальших дій, які їм поставить держава.

"Можу вас запевнити, що ЗСУ укомплектовані і забезпечені повністю боєкомплектом, пальним, бойовий дух солдат готовий. А після цього випадку з дитячим садком, повірте, наші військові готові зубами рвати цю мра*ь, яка стріляє по дітях. То ж ми готові виконати будь-які поставлені державою бойові завдання", - запевнив Юрій Кочевенко.

Скріншот з ефіру телеканалу "Рада", офіцер Юрій Кочевенко
Скріншот з ефіру телеканалу "Рада", офіцер Юрій Кочевенко

Kalush Orchestra відповіли на пропозицію представити Україну на Євробаченні-2022

Музиканти записали відеозвернення до своїх шанувальників в Instagram Stories і попросили їх допомоги в ухваленні рішення. Так що тепер кожен бажаючий знову зможе висловитися з приводу того, чи варто Kalush Orchestra погоджуватися на пропозицію організаторів і представляти Україну на Євробаченні-2022 в Турині.

"Здоров'я всім ще раз! Що? Якщо" Суспільне " нам запропонує скоро їхати на Євробачення, що відповідати? Підказавши. Їдемо?",- каже музикант у відео.

Kalush. Фото: Instagram
Kalush. Фото: Instagram
Kalush. Фото: Instagram

Американці залишаються в Україні, незважаючи на заклики США: "Щури біжать з корабля..."

Як відомо, американські чиновники неодноразово попереджали про наміри Росії атакувати Україну вже найближчим часом. Однак американця з Детройта Ніколаса Тіке ці повідомлення не лякають. Він живе в Україні вже півтора року, і не збирається нікуди їхати. Свою кар'єру в Україні Ніколас починав у Дніпрі як викладач англійської мови, потім переїхав до Києва.

"Я думаю, що тут все нормально. Ми готові боротися, якщо буде потрібно. Ми готові, і це будинок для багатьох. Разом ми єдині і сильні", - зазначає Ніколас.

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua