У п'ятницю, 18 лютого, Україну буквально заллє дощами. Опади очікуються на всій території країни, тільки лише в Ужгороді малоймовірно. При цьому температура повітря не впаде, а вночі навіть стане тепліше. За прогнозом, ніякого "мінуса", тому за ожеледицю можна не переживати.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +4 до +9 градусів, вночі температура триматиметься в межах від 0 до +5 градусів.

У центральних областях температура вдень від +4 до +7 градусів, вночі – від +2 до +5 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +3 до +6, вночі – від +1 до +5 градусів.

У східних регіонах – вдень від +4 до +9, вночі – від +3 до +5. На півдні температура повітря - від +7 до +10 градусів вдень, нічна – від +3 до +6 градусів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Погода на 18 лютого, фото Укргідрометцентр
Погода на 18 лютого, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 18 лютого в Україні

18 лютого відзначається день пам’яті святої Агафії. Її також називали “поминальницею”, тому що цього дня було прийнято згадувати пращурів. Ще цю святу величали Корівницею, оскільки вона “корів оберігає від хвороб”. Наші пращури помітили, якщо цього дня мороз, то весна буде привітною, а літо — сухим і спекотним.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною