З української столиці пришив новини "політичного" характеру. Кияни помітили, що над дахом будівлі посольства Російської Федерації пішов сірий дим, який вітром рознесло на всю вулицю. Однак важливо зазначити відразу, що жодного загоряння не видно.

Про це стало відомо завдяки відео, які знімали очевидці і опублікували їх в соціальних мережах.

Російське посольство в Києві, скріншот: YouTube
Російське посольство в Києві, скріншот: YouTube

Так, вдень у четвер, 17 лютого, над посольством Російської Федерації в Києві помітили білий дим, який піднімається над будівлею по Повітрофлотському проспекту, 27.

Користувачі соціальних мереж вже припускають, що в будівлі можуть спалювати документи. Можливо навіть під грифом "таємно".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також варто відзначити, що в прес-службі ДСНС Києва місцевим журналістам заявили, що до них ніхто не звертався з повідомленнями про загоряння.

"На відео, яке опубліковано в соціальних мережах, видно, що дим йде з труби. Якщо нас викличуть, то ми можемо приїхати для перевірки об'єкта. Звичайно, якщо нас туди пустять", - повідомили в ДСНС Києва.

Раніше повідомляли, банда злих молодиків з неповнолітніми в Києві підпалила елітне авто, але копи шукали їх недовго: особи потрапили на камеру.

Як повідомляв Знай.uа, масштабна пожежа охопила гімназію, налякавши все місто: рятувальники боролися з вогнем до самого ранку.

Знай.uа писав, на Донбасі згоріла сім'я з 2-річною малятком: шокованій мамі вдалося вижити.