У той час, як влада США наполегливо закликає своїх громадян покинути територію України, дехто з іноземців знаходить у собі мужність залишатися тут. Про таких відчайдухів пише «ВВС».

Як відомо, американські високопосадовці неодноразово попереджали про наміри Росії атакувати Україну вже найближчим часом.

Однак американця з Детройту Ніколаса Тіке ці повідомлення не лякають. Він живе в Україні вже півтора роки, і не збирається нікуди їхати.

Свою кар’єру в Україні Ніколас починав у Дніпрі як викладач англійської мови, потім переїхав до Києва.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Я думаю, що тут все нормально. Ми готові боротися, якщо буде потрібно. Ми готові, і це дім для багатьох. Разом ми єдині та сильні", - наголошує Ніколас.

Він додав, що українська армія наразі набагато сильніша і більш згуртована, ніж була в 2014 році.

"Я думаю, що буде пролито багато крові, і це буде дуже погано. Ми просто хочемо миру", - говорить чоловік, додаючи: "Слава Україні!".

«Добре, хоч іноземці свідомі, а то свої псевдопатріоти вже здиміли», «Героям слава! Дякуємо! God bless America!», «Щури біжать із корабля, справжні патріоти залишаються», - пишуть українцы в коментарях до посту.

Нагадаємо, що перший День єднання в Україні: як відзначають свято, і що насправді воно означає

Раніше повідомлялося, що українці готові встати на допомогу армії при військовому вторгненні - лише деякі хочуть виїхати

Також, російські пропагандисти "розстріляли" всіх незгодних в Україні через посилену роботу копів: брешуть і не червоніють.