Стало відомо про те, що на російському телебаченні зробили чергову курйозну заяву. Там вважають, що в Україні будуть розстрілювати всіх неслухняних громадян.

У студії російського ток-шоу зібралися політичні "експерти", які в черговий раз вирішили обговорити ситуацію в Україні. Все це на тлі можливого вторгнення ворожих військ.

Ведуча почала зачитувати новини та заяви, які нібито зробила українська влада. Звичайно ж, як це і буває завжди на подібних шоу - частина з них вигадана.

"Україна тепер житиме за законами воєнного часу. Нацполіція на найближчі дні переведена на посилений режим несення служби, а всіх незгодних будуть просто розстрілювати на місці без розмова і суду" - каже ведуча.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Єдине, що з цих слів правда-що поліція переведена на посилений режим служби у зв'язку з можливим вторгненням Російської Федерації, а звідки у них інша, неправдива інформація - невідомо.

Варто відзначити, що почалося все кілька тижнів тому, коли західні ЗМІ почали писати, що Російська Федерація звела свої війська до кордону України, так як готують вторгнення. Крім того в США навіть назвали ймовірну дату, коли це має статися - 16 лютого. Президент України зазначив, що ситуація під контролем, і навіть підписав указ про створення нового свята в цей день, який називається День єднання.

Напередодні "судного" дня в Міністерстві оборони РФ оголосили, що це були навчання, і війська починають відводити від кордонів.

Нагадаємо, що перший День єднання в Україні: як відзначають свято, і що насправді воно означає

Раніше повідомлялося, що українці готові встати на допомогу армії при військовому вторгненні - лише деякі хочуть виїхати

Також, ДСНС України звернулася до НАТО за допомогою.