Сьогодні, 17 лютого, проросійські бойовики на Донбасі відкрили вогонь по дитячому садку в Станиці Луганській. Про це повідомляють у штабі ООС.

Інформацію про обстріл дошкільного закладу підтвердили в Станично-Луганській селищній військово-цивільній адміністрації.

"Бойовики обстріляли дитячий садок у Станиці Луганській - є поранені. Обстріл зафіксовано 17 лютого о 09:04 ранку. Через артобстріл пошкодив будівлю дитсадка, а також поранення отримали дві жінки - працівниці установи", - йдеться в повідомленні.

Фото: ООС
Фото: ООС

За словами керівника Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Альберта Зінченка, обстріли почалися майже о 9 годині ранку і тривали приблизно сорок хвилин.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Зараз на місце події виїхали співробітники ДСНС Луганської області, місцеві жителі очікують повідомлення про початок тиші.

Фото: ООС
Фото: ООС

Разом з тим на тлі новин про військове загострення ситуації на Донбасі почали падати гривня і рубль. У телеграм-каналах з'являються нові відео обстрілів і повідомлення про загострення ситуації на Донбасі.

Нагадаємо, наступ не скасовується? Ворог "полив" Захисників України з гранатометів, але бійці ЗСУ вистояли. Бійці ЗСУ виконують взяті на себе зобов'язання щодо дотримання Мінських домовленостей

Раніше Знай писав, на лінії розмежування спіймали шпигуна з угруповання" Схід": збирав інформацію про переміщення ЗСУ. Будучи розвідником він збирав дані про позиції і переміщення підрозділів ЗСУ.