На Донеччині на лінії розмежування контррозвідники Служби безпеки України затримали розвідника із терористичних угруповань "Оплот" і "Восток".

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Так, стало відомо, що контррозвідники СБУ затримали бойовика, коли він намагався приховано перетнути лінію розмежування. Вдалося встановити, що затриманий є уродженцем Мирнограда Донецької області і входив до складу угруповань бойовиків "Оплот" і "Восток".

Фото: СБУ
Фото: СБУ

Відомо, що бойовик збирав дані про позиції та переміщення підрозділів Збройних сил України на території регіону. Через конфлікт із ватажками терористів та погрози фізичної ліквідації він намагався проникнути на контрольовану урядом територію України.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Затриманому повідомлено про підозру за участь у терористичній організації за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Також перевіряється інформація про його причетність до діяльності російських спецслужб.

Нагадаємо, наступ не скасовується? Ворог "полив" захисників України з гранатометів, але бійці ЗСУ вистояли. Бійці ЗСУ виконують взяті на себе зобов'язання щодо дотримання Мінських домовленостей