Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 15 лютого 2022 року залишається стабільно напруженою. Окупанти продовжують ігнорувати Мінські домовленості і порушують режим тиші.

За минулу добу вороги обстріляли наші позиції п’ять разів. У напрямку Новотроїцького російські війська стріляли зі станкових протитанкових гранатометів. Поблизу Пісків вороги обстрілювали українські позиції з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Під Мар’їнкою окупантами було використано БПЛА, за допомогою якого вони здійснили скидання пострілу ВОГ-17.

Скрін, Facebook ООС
Скрін, Facebook ООС

Воїни ЗСУ стріляли у відповідь і збили один безпілотник противників.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також над Донеччиною зафіксували факт прольоту ворожого БПЛА, як припускають, моделі «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців ООС були поранені, їх госпіталізували.

«Стан здоров’я одного військовослужбовця – середньої важкості, іншого – задовільний», - повідомили в штабі ООС.

Скрін, Facebook ООС
Скрін, Facebook ООС

На 7:00 ранку 15 лютого порушень режиму припинення вогню з боку ворога поки що не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Глава Міноборони здзвонився з Білоруссю, щоб розповісти про військові навчання України: "Заради відновлення".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Міністерстві оборони України вирішили привітати українців з Днем святого Валентина.

Також "Знай.ua" писав, що засідання РНБО і зустріч Зеленського зі "слугами" - яка обстановка в уряді на фоні можливого вторгнення.