На Сході України, в районі проведення операції об’єднаних сил, ситуація наразі стабільна та без суттєвих змін. Про це повідомили в штабі ООС.

«Ми повністю володіємо обстановкою та реально оцінюємо ситуацію, прораховуємо всі можливі сценарії розвитку ситуації та готові до них», - запевнили українські військові.

Проте вороги продовжують нехтувати домовленостями Тристоронньої контактної групи щодо повного та всеосяжного режиму припинення вогню. Сили окупантів так само обстрілюють позицій Збройних Сил України.

Лише за минулу добу, 12 лютого, з боку російсько-окупаційних військ зафіксували чотири випадки порушення режиму припинення вогню.

Планові навчання танкістів у Донецькій області, фото ООС
Планові навчання танкістів у Донецькій області, фото ООС

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Станом на 7 годину ранку поточної доби з боку російських окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не фіксувалося.

Підрозділи в складі Об’єднаних сил продовжують виконувати взяті на себе зобов’язання щодо дотримання Мінських домовленостей, та перебувають в готовності на випадок потреби негайно, своєчасно й адекватно реагувати на можливі загрози з боку ворога.

Фото: ООС
Фото: ООС

«Тож зберігайте спокій та вірте Збройним Силам України», - резюмували в ЗСУ.

«Тероборона та добровольці теж готові. Дяк вам, військові», - пишуть у коментарях до повідомлення українці.

Раніше повідомляли, історії воїнів, загиблих на Донбасі за січень - навіть хвилиною мовчання не полегшити всю тяжкість втрати.

Як повідомляв Знай.uа, "Очі передової": фотограф показав погляди українських захисників, які щодня бачать війну.