Стало відомо про те, що у моделі OnlyFans потонула дворічна дитина, поки вона знімала новий контент на камеру. Подробиці інциденту.

26-річна Віяда Пантові є OnlyFans моделлю, і в один із днів вирішила зробити кілька нових знімків зі своїм чоловіком, який є за сумісництвом фотографом.

Про це повідомляв британський таблоїд Mirror.

Вияда Пантови, фото: ViralPres
Вияда Пантови, фото: ViralPres

Трагедія сталася під час вечірки з друзями подружжя в День Всіх Закоханих. Вони всі разом фотографувалися, робили контент для своїх сторінок в додатку, веселилися і випивали алкоголь. Віяда вирішила зробити фотографії в чорному бікіні з видом на басейн. Примітно, що незадовго до цього вони зробили фото діточок, які в той момент гралися біля басейну.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Вияда Пантови, фото: ViralPres
Вияда Пантови, фото: ViralPres

У момент трагедії всі батьки перебували в будинку і працювали, а маленький син продовжував грати біля басейну зі своїм братом. Батько дитини каже, що під вечір вони почули, як дитина кричить в басейні, і намагається вибратися.

Вияда Пантови, фото: ViralPres
Вияда Пантови, фото: ViralPres

На місце відразу ж викликали медиків, і дитину доставили в лікарню. Однак, дива не сталося, і дитина померла. Він не дожив всього два дні до свого третього дня народження.

"Потім я почув звук води і побачив свого хлопчика в басейні. Він задихався, тому я стрибнув, щоб допомогти йому, але було занадто пізно", - сказав тато дитини.

Вияда Пантови, фото: ViralPres
Вияда Пантови, фото: ViralPres

Жінка ж зазначила, що після цієї трагедії її серце розбите, і вона більше не хоче жити.

Після трагедії батьків попередили, що потрібно більш уважно стежити за своїми дітьми, щоб уберегти їх від нещасних випадків. При цьому, правоохоронці не почали розслідування за фактом смерті Малюка.

Нагадаємо, що п'ятирічний хлопчик помер після тижневого перебування в 32-метровому колодязі: весь світ оплакує непоправну втрату

Раніше повідомлялося, що Ілон Маск втратив 10-тижневого малюка-помер просто на руках

Також, працівниця заводу не знала, що злизує радіацію, поки у неї не відпала щелепа: трагічна історія складання годинника