У Британії відвідувач сафарі-парку так хотів поспостерігати за хижаком під час полювання, що використовував власного сина в якості живої приманки. Відео інциденту він виклав у Мережу.

Як повідомляється, ролик був знятий під час того, як горе-батько використовував свою семимісячну дитину, як приманку для гепарда.

У цьому парку можна провести ніч в спеціальному будиночку, спостерігаючи за поведінкою тварин в дикій природі через міцне скло.

Не багато дорослих витримали б таке випробування, а тим більше, наразити на небезпеку свого малюка.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Судячи з усього « "батько року" захотів побачити велику кішечку, посадив дитину біля освітленого вікна і почав знімати те, що відбувається на відео. Результат "експерименту" не змусив себе довго чекати – тварина з'явилася різко і неначе нізвідки, з гучним стуком вдарившись в скло.

Побачивши величезного хижака, немовля злякався і заплакав. У мережі дії дорослого розкритикували як жорстоке ставлення до дитини.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що коали в недалекому майбутньому можуть зникнути з планети.

Крім того, несамовита трагедія: люта орда мавп накинулася на граючих дітей. П'ятирічна дівчинка померла після жахливого нападу злісної зграї мавп під час гри з друзями, а хлопчика дивом врятували.

Також, у брудному гаражі без світла і тепла: жаліслива історія про чоловіка, якого зробили "рабом" на 40 років.