Стало відомо, що з моргу були вкрадені важливі докази у справі смертельної ДТП за участю українського бізнесмена Олександра Ярославкого, а саме - речі вбитого чоловіка.

Докази повинні були пройти експертизу, але пропажу помітили 12 лютого. З такою заявою офіційно виступив глава МВС Денис Монастирський, а завідувач відділенням судмедекспертизи підтвердив інформацію в Чугуївському районному управлінні поліції Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Денис Монастирський скриншот youtube МВС УКРАЇНИ
Денис Монастирський скриншот youtube МВС УКРАЇНИ

Як повідомив Монастирський, за цим фактом провоохоронцями було проведено 11 невідкладних обшуків і відкрито кримінальне провадження за статтею "приховування речових доказів". Відомо, що злому не було. Хто саме вкрав речі і як, будуть встановлювати органи.

Очевидно, випадок схожий на дії організованих злочинних груп. Можливо, винний сильно намагається "зам'яти" справу. Спочатку були спроби викупити номери автомобілів, потім в поліцію прийшов "здаватися" чоловік, якого не було на місці ДТП, а тепер сталася крадіжка доказів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Олександр Ярославський
Олександр Ярославський

"Очевидно, що хтось дуже не хоче нести відповідальність за скоєне. Можливо, терміновий відліт пана Ярославського ніяк не пов'язаний із загибеллю людини і не пов'язаний із заявами про можливу агресію Російської Федерації, тільки відпочинок або приватна справа. Але повертайтеся, як можна швидше, пан Ярославський. У нас є до вас багато питань", - заявив міністр.

Варто нагадати, що аварія сталася в ніч на 10 лютого під Харковом. Машина з кортежу Ярославського на смерть збила чоловіка, а наступного дня бізнесмен екстрено полетів до Лондона. У поліції чекають обвинуваченого на допит, але той заперечує свою причетність і заявляє, що в момент ДТП спав удома. Жертву аварії переїхали двічі.

ДТП з кортежем Олександра Ярославського
ДТП з кортежем Олександра Ярославського

Нагадаємо, ДТП з кортежем Ярославського: потерпілого, якого переїхали двічі, впізнали

Як повідомляв Знай.uа, в ДБР допитали копа, який оформив ДТП зі "слугою" Трухіним: боді-камеру з відео більше не бачив

Також портал Знай.uа писав, що синн Єгора Крутоголова з "Дизель-Шоу" потрапив у ДТП в Італії: "Вертольотом до лікарні"