Українка Аліна Михайлова з 19 років допомагає країні і військовим у захисті від російської агресії. Дівчина пройшла довгий шлях від звичайної студентки до волонтера і парамедика. Історію героїні розповіли на сторінці "Суспільне Око" в facebook.

Починати допомагати українським захисникам Аліна Михайлова почала ще в студентські роки, коли їй було всього 19 років. Тоді юна героїня приєдналася збирати продукти харчування та одяг. Дівчина постійно їздила на фронт, спілкувалася з військовими, обмінювалася думками і підтримувала.

Аліна Михайлова. Фото: скріншот facebook / Суспільне Око
Аліна Михайлова. Фото: скріншот facebook / Суспільне Око

"На той момент і взагалі весь час не було питання "Чому я? А чому не хтось інший?". Тому що це моя відповідальність перед моєю країною і людьми, які її захищають. Інших аргументів немає", - розповіла українка.

Однак все змінилося, коли загинув її друг. Тоді Аліна зрозуміла, що її сприйняття світу змінилося, і вона прийняла рішення йти в парамедики.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я пішла в добровольці, медичний батальйон. Пройшла тижневі курси і у 2016 році поїхала на першу ротацію в Широкине. На війні я була парамедиком, а також керувала безпілотним літальним апаратом", - розповіла Аліна.

Аліна Михайлова. Фото: скріншот facebook / Суспільне Око
Аліна Михайлова. Фото: скріншот facebook / Суспільне Око

Українка провела на війні 5 років і там зустріла свою любов. Її коханий досі захищає країну від агресора, а вона чекає його вдома в Києві.

Раніше Знай писав, захисники на Донбасі звернулися до українців з проханням не панікувати через можливий наступ Росії: "Реально оцінюємо ситуацію".

Також ми писали, кулеметник Богдан був шахтарем і заробляв у Польщі, але любов до України привела на фронт: історія про справжню мужність.

Нагадаємо, окупанти на Донбасі скинули кілька бомб на житлові будинки і школу.