Просто з оборонного відомства сусідньої Російської Федерації прийшли новини, про те, що біля кордонів України нібито закінчують "навчання" - війська і техніка. За заявами, повертаються до місць постійної дислокації.

Про це заявив офіційний представник Міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков.

За його словами, підрозділи Південного і Західного військових округів вже почали навантаження на транспорт і висунуться у вівторок, 15 лютого.

"У міру закінчення заходів бойової підготовки війська, як і завжди, здійснять марші комбінованим способом в пункти постійної дислокації. Підрозділи Південного і Західного військових округів, які виконали завдання, вже приступили до навантаження на залізничний і автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони", - заявив на камеру Конашенков.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Російські "БУК", скріншот: YouTube
Російські "БУК", скріншот: YouTube

Варто нагадати нашим читачам, що відомий російський телеведучий Іван Ургант, який вже далеко не один раз потрапляв у скандал через провокаційні заяви з приводу України, вирішив пожартувати у своїй програмі "Вечірній Ургант" з приводу інформаційної ситуації - про "війну".

Відомо, що приводом для його заяви стала дата 16 лютого, коли Російська Федерація нібито повинна здійснити військове вторгнення на територію України.

Раніше повідомляли, Іван Ургант вирішив пожартувати про перенесення війни між Росією і Україною: "це не Олімпіада, дати можна рухати...".

Як повідомляв Знай.uа, США екстрено переносить посольство з Києва: подалі від кордонів з Росією і Білоруссю.

Знай.uа писав, українці змітають продукти з полиць супермаркетів, поки копи готуються до посиленої роботи: "Не будьте такими".