Відомий російський телеведучий Іван Ургант, який вже далеко не один раз потрапляв у скандал через провокаційні заяви ojlj України, вирішив пожартувати у своїй програмі "Вечірній Ургант" стосовно інформаційної ситуації - про "війну".
Відомо, що приводом для його заяви стала дата 16 лютого, коли Російська Федерація нібито повинна здійснити військове вторгнення на територію України.
Про це стало відомо завдяки відео з програми "Вечірній Ургант", яке вже з'явилося в мережі YouTube.

Іван Ургант, скріншот: YouTube
Іван Ургант, скріншот: YouTube

"А коли війна? 16 лютого? Погано! Виходить, у (фігуристки Камілли) Валієвої 15-го числа коротка програма, 16-го — війна, 17-го — довільна програма. Це вона довільну кататиме вже під час війни. Може, перенести війну? Це ж не Олімпіада, там можна рухати дати. А куди перенести? Там далі весна, 8 березня, Великий піст. Давайте скасовувати не будемо, але перенесемо років на сімсот. Дочекаємося, поки на нас нападуть марсіани, і тоді, забувши про все, всі разом об'єднаємося з марсіанами і нападемо на країни НАТО", — сказав Іван Ургант.

Варто нагадати нашим читачам, що в Сполучених Штатах Америки представники Білого дому очікують, що РФ нападе на Україну в середу, 16 лютого. Таку ж думку висловлюють і у Великобританії.
У понеділок, 14 лютого, український президент Володимир Зеленський виступив зі зверненням до нації. Він заявив, що українців "лякають великою війною", але Україна "сильна як ніколи".