У вівторок, 15 лютого, в Україні очікується переважно сонячна і тепла погода, але з мінливою хмарністю. Температура повітря вдень триматиметься на комфортних показниках, вночі прогнозується пристойний мороз, що доходить до -12 градусів. Незначні опади у західних областях, на решті частини території країни - сухо.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +5 до +8 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -2 до -6 градусів.

У центральних областях температура вдень від +4 до +8 градусів, вночі – від -3 до -8 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +2 до +7, вночі – від -4 до -8 градусів.

У східних регіонах – вдень від +4 до +8, вночі – від -3 до -12. На півдні температура повітря - від +5 до +8 градусів вдень, нічна – від -1 до -5 градусів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Погода на 15 лютого, фото Укргідрометцентр
Погода на 15 лютого, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 15 лютого в Україні

15 лютого відзначається свято Стрітення Господнього. Яка погода на Стрітення — такою весна буде. Якщо на Стрітення дорогу перемітає — весна буде пізньою і холодною. Якщо тепло — весна буде ранньою і теплою. “Якщо цього дня сніжок — весною буде дощик”, тобто весна буде затяжною і дощовою. Передбачити погоду могла і курка: якщо нап’ється біля порогу води — весна буде теплою і ранньою.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною