Південна Каліфорнія знову страждає від масштабних лісових пожеж. Про це повідомляє портал The Washington Post.

Причиною загоряння-рекордна спека, яка призводить до посухи. Одна з пожеж спалахнула в Лагуна-Біч, також пожежі поширилися в окрузі Лос-Анджелес. Поширенню пожеж сприяє сильний вітер.

Полум'я поширилося на площу близько шістдесяти гектарів. Незважаючи на те, що більше двохсот співробітників пожежної служби гасять полум'я, на даний момент вогонь поширюється по лісових масивах. В результаті події згоріли два житлових будинки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Розширені прогнози на наступний місяць віщують продовження спекотної і сухої погоди, що посилює посуху і потенційно створює умови для більш серйозних пожеж.

Нагадаємо, раніше на Донбасі згоріла сім'я з 2-річною малятком, мати дивом вдалося вижити, її доставили в лікарню.

Також портал Знай.uа повідомляв, що плакали великі суми-згоріла фабрика, що друкує гроші: постраждали десятки людей. У друкарні Банку Франції (Banque de France), яка має ліцензію на друк євробанкнот, сталася пожежа.

Нагадавши, українці обурені холодом у садочках, діти мерзнуть "на бурульку": "Простіше відправити на дистанціонку, ніж платити за газ". У дитячому садку батькам малюків запропонували принести до навчального закладу обігрівач