Українцям дозволили отримувати готівкою тисячу гривень матеріальної допомоги за повний курс вакцинації від коронавірусної інфекції. Про це розповіли у сюжеті «Сніданку з 1+1».

Як зазначається, над механізмом цих виплат вже почали працювати в Міністерстві цифрової трансформації. Очікується, що громадяни, які не мають смартфонів і не в змозі користуватися застосунком "Дія", зможуть подати заяву на отримання грошової допомоги в офлайн-режимі.

Додаток "Дія", скріншот: YouTube
Додаток "Дія", скріншот: YouTube

Цю послугу хочуть зробити доступною вже починаючи з квітня 2022 року, і термін її проведення - до вересня цього ж року.

Готівка, скріншот з відео
Готівка, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський пообіцяв всім вакцинованим українцям старшим за 60 років видати від держави безкоштовний смартфон. Крім того, цей смартфон обіцяють підключити до пільгового тарифу. Обіцяють, що нову державну програму запустять у квітні 2022 року. Яких саме моделей будуть смартфони, Зеленський уточнювати не став.

Нагадаємо, щонайменше на третину: в Україні слідом за продуктами і комуналкою подорожчає інтернет. Українців чекає різкий стрибок ціни на інтернет, у провайдерів на це вагомі причини.

Раніше повідомлялося, що за спиною у Зеленського: Еммануель Макрон зідзвонився з Путіним після недавньої зустрічі, говорили про Україну

Також, президент Володимир Зеленський зізнався, наскільки Україні вигідне відключення від енергії РФ і Білорусі