Володимир Остапчук висміяв Мірошниченка і його "неполадки" на Нацвідборі, wellboy оцінив: "Маша додому поїхала?"

12 лютого в Україні пройшов фінал Нацвідбору на Євробачення. Спільним рішенням журі та глядачів на конкурс поїхала Аліна Паш, яка отримала 15 голосів. Друге місце зайняв колектив Kalush з чотирнадцятьма голосами за і Wellboy, який отримав 13 голосів.

Остапчук спародіював Мірошниченка, який у його варіанті змушений рахувати ручну бали, питати у журі, а також просити учасників, які набрали по 6 балів, підняти руки.

У Мінсоцполітики пояснили, хто в Україні отримає підвищену пенсію позачергово: від 2100 гривень

Популярні новини зараз
Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

За словами Марини Лазебної, підвищення пенсій торкнеться 10 млн 200 тис.громадян. Вперше за 15 років так звана соціальна пенсія вже в березні досягне розміру, який планувався на грудень.

Пенсіонерка. Фото: Znaj.ua
Пенсіонерка. Фото: Znaj.ua

"Ми вперше за 15 років зробимо те, що ніхто не робив – ми проіндексуємо пенсії, рівні прожитковому рівню, не в грудні, як планувалося, а вже в березні. Люди, які сьогодніотримують пенсії в 1934 грн, вже з 1 березня отримуватимуть по 2100 грн", - сказала Марина Лазебна.

Переможниця Холостяка Даша Квіткова роздяглася до трусів і показала гостросюжетне шоу

Дружина популярного теле - і радіоведучого, героя романтичного шоу "Холостяк" Микити Добриніна, Дар'я Квіткова, знову порадувала шанувальників повідомленням в соціальній мережі Instagram.

Цього разу вона поміркувала про те, як буває важко виходити з дому, коли хочеться залишатися з рідними і близькими.

«Як сьогодні було важко збиратися, хотілося залишитися вдома в халаті і на дивані є салати», - пише дівчина, публікуючи відеоролик, в якому одягається на вулицю.

У 2022 році очікується істотне подорожчання тарифів на домашній і мобільний інтернет. Про це вже попередили Інтернет-провайдери, передає портал «gsminfo».

Шахрайство в інтернеті, фото з відкритих джерел
Шахрайство в інтернеті, фото з відкритих джерел

Очікується, що вартість дротового інтернету зросте на 20-30%. Як пояснюють причини підвищення цін криється не тільки в інфляції і держмито, а й відтоком фахівців і проблемами з доступом до інфраструктури.

Пасажирам показали "чарівний" вагон поїзда "Укрзалізниці": "у Хогвардс їдемо..."

Українець показав дивовижний вагон поїзда Укрзалізниці. Відповідне відео з'явилося на Тікток-порталі thesame_alex.

Поїзд "Укрзалізниці", скріншот: YouTube
Поїзд "Укрзалізниці", скріншот: YouTube

Потяги Укрзалізниці постійно нариваються на критику з боку українців. Потяги державного підприємства систематично опиняються в епіцентрі скандалів і дивних НП. То українці отримають брудну постільну білизну, то посваяться з бортпровідником або ще потраплять в якісь неприємності.

"Ми що в Хогвардс їдемо або в село до мене? Або що там в тамбурі Гаррі Поттер з сигареткою, а Дамблдор продає вафлі"Артек"?",- повідомив він.