Павло Зібров проведе жіночий день у компанії 8 чоловіків, самі влаштували свято

Відомий український артист Павло Зібров вирішив порадувати своїх шанувальників, зокрема, жіночу частину аудиторії. Вони з колегами готують святковий концерт.

"Дорогі наші неповторні красуні, запрошую вас 11 березня о 19:00 до Палацу культури Україна на концерт "чоловіки – жінкам"❤️ цього весняного вечора ми подаруємо вам свої хіти, щирість, драйвовий настрій та яскраві емоції. Буду чекати саме вас і буду співати тільки для вас! До зустрічі!"- йдеться в повідомленні під постом.

Любила більше ніж Вільяма? Спливло архівне фото принцеси Діани і маленького принца Гаррі, яке все пояснює

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Мати принца Гаррі і Вільяма Принцеса Діана вражала весь світ своєю добротою, витонченістю і легкістю. Саме тому її трагічна загибель в 1997 році стала шоком буквально для всього світу.

На опублікованому фото мама і син позують мило посміхаючись. Маленький Гаррі ніжно обійняв свою матусю, вони обидва виглядають дуже щасливими і безтурботними.

Битва поглядів: Усик влаштує бій з Гвоздиком поза рингом-крові і образ не буде

Відомі українські боксери Олександр Усик і Олександр Гвоздик, які скоро вперше битимуться один з одним на футбольному полі на виставковому турнірі Winter Cup 2022 в Туреччині, провели так звану битву поглядів.

Гвоздик і Усик, скріншот з Instagram
Гвоздик і Усик, скріншот з Instagram

Олександр Гвоздик розмістив в Instagram кумедні знімки з Туреччини, де і відбудеться вистовочний турнір Winter Cup 2022. У кадрі спортсмен грає в" дивилися " зі своїм головним опонентом Олександром Усиком, з яким ось-ось зустрінеться на футбольному полі.

Як не втратити гроші під час повномасштабної війни: поради експертів

Україні вже вдавалося уникнути повномасштабних бойових дій і будемо сподіватися, що так буде і надалі. Однак крім цього вже котрий рік різні експерти час від часу прогнозують дефолт країни.

Гроші. Фото: скріншот youtube
Гроші. Фото: скріншот youtube

Експерти вважають, що у випадки військових дій можуть ввести ліміт на зняття готівки, а то і повне блокування даної функції. У такому випадки буде корисно мати рахунок в іноземному банку, адже гроші будуть перебувати в більш спокійному місці і краще захищені.

У Рівненській області сталася ДТП за участю вантажного автомобіля та пасажирського поїзда. В результаті зіткнення постраждала одна людина-машиніст поїзда. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Інцидент стався в четвер, 3 лютого в місті Дубно. Близько 02:00 на лінію рятувальників надійшло повідомлення, що на регульованому залізнично-дорожньому переїзді сталася ДТП. За попередньою інформацією водій вантажівки SCANIA проігнорував закриті шлагбауми і поїхав на червоний.