В "Укрзалізниці" заїкнулися про подорожчання квитків - але й поскаржитися можна буде прямо у вагоні

У прямому ефірі 1+1 член правління "Укрзалізниця", Керівник пасажирського відділення Олександр Перцовський розповів про цікаві" плюшки " для клієнтів. Він заявив, що подорожчання квитків цього року не буде.

Укрзалізниця. Фото: DW
Укрзалізниця. Фото: DW
Укрзалізниця. Фото: DW

Він розповів, що в Києві запустили лаунж-зону, де можна почекати поїзд безкоштовно, але власникам квитків певних категорій. Також представник "Укрзалізниці" розповів що подібні лаунжі запустіть цього року у всіх містах-мільйонниках.

"Холостячка" Злата Огневич після невдачі з Андрієм Задворним задумалася над підкоренням Евересту

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Після нового сезону "Холостячки" інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. Злата продовжує активно розвивати свій аккаунт в соцмережі, завойовувати увагу нової аудиторії надихаючими і мотивуючими постами після пережитого на шоу.

Цього разу співачка вирішила відповісти на популярне питання своїх шанувальників щодо підкорення вершини Евересту. Як відомо, зовсім недавно артистка подивилася сюжет, як український альпініст виліз на найвищу точку планети, висота якої становить 8848 метрів, і її настільки надихнули його пригоди, що фанати вирішили, що Злата хоче взяти з нього приклад.

Помер Люк Монтаньє, який відкрив ВІЛ і став лауреатом Нобелівської премії

Про те, що трапилося повідомляють Liberation. У 2008 році він отримав Нобелівську премію виділивши вірус імунодефіциту людини. Останні роки Монтанье робив неоднозначні заяви. Дивно, але він став антиваксом, пишуть у виданні.

Його заяви викликали полеміку навколо тих тем, які піднімав вчений. Він виступав проти обов'язкової вакцинації дітей. А вірус covid - 19 вважав твором людини.

Сам вірус імунодефіциту людини він відкрив в 1983 році.

З допінговим скандалом і без медалей для України: підсумки 6 дня Олімпіади - 2022 в Пекіні

Пройшов 6-й день зимових Олімпійських ігор в Пекіні, але українські спортсмени все ще не отримали жодної медалі, крім того, у нашої збірної вельми погані новини.

Олімпіада. Фото: НОК України в facebook
Олімпіада. Фото: НОК України в facebook

Українські спортсмени поки не отримали жодної медалі на зимовій Олімпіаді в Пекіні. До того ж шанси завоювати нагороду помітно знизилися. Команда з фрістайлу не виступить на Олімпіаді, оскільки лижні акробати Дмитро Котовський, Олександр Окіпнюк та Анастасія Новосад заразилися коронавірусом.

"Котиться на дно!": у мережі назвали кращі фільми 2022 року, що претендують на "Оскар". Леді Гага не в тренді

У соціальній мережі розмістили цікавий пост, в якому можна прочитати цікаву інформацію для любителів кіно. Стало відомо про кінострічки, які претендують на»Оскар 2022".

Церемонія "Оскара", скріншот: Youtube
Церемонія "Оскара", скріншот: Youtube

""Оскар 2022": оголошені номінанти премії! Кращий фільм" Белфаст "" КОДА: дитина глухих батьків "" не дивіться наверх "" Сядь за кермо моєї машини ""Дюна ""Король Річард ""Лакрична піца ""Алея кошмарів ""влада пса ""Вестсайдська історія" Краща чоловіча роль Хав'єр Бардем ("бути Рікардо") Бенедикт Камбербетч ("влада пса") Ендрю Гарфілд ("Тік-Так, бум!") Вілл Сміт ("Король Річард") Дензел Вашингтон ("трагедія Макбета") Краща жіноча роль Джессіка Честейн ("очі Теммі Фей") Олівія Колман ("втрачена дочка") Пенелопа Крус ("паралельні матері") Ніколь Кідман ("бути Рікардо") Крістен Стюарт ("Спенсер") про інших претендентів на головну кінонагороду світу розповідаємо на сайті!",- підписаний пост в соціальній мережі.

Ілон Маск втратив 10-тижневого малюка-помер просто на руках: "немає нічого гіршого"

У 2002 році у Маска народився син, який помер у віці 10 тижнів від синдрому раптової дитячої смерті. Про це Ілон розповів батькам хлопця, який потрапив в аварію за кермом Tesla Model S.

Ілон Маск, скріншот: Youtube
Ілон Маск, скріншот: Youtube

Звертаючись до батьків загиблого хлопця Маск написав, що був глибоко засмучений, коли дізнався про цю аварію:

"Tesla робить все можливе для підвищення безпеки. Моя сім'я, друзі і я їздимо на Tesla, і навіть якщо б ми цього не робили, я все одно зробив би все, що міг для поліпшення безпеки".