Український президент Володимир Зеленський звернувся до громадян і розповів про розмову зі спікером Європарламенту Шарлем Мішелем. Володимир Зеленський зізнався, що в ці лютневі дні найбільший ворог країни - це паніка.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Зеленського в мережі Instagram.

Публікація Володимира Зеленського, скріншот: Instagram
Публікація Володимира Зеленського, скріншот: Instagram

"Обмінялися думками з Шарлем Мішелем про зустріч радників лідерів "нормандської четвірки" в Берліні, майбутні дипломатичні зусилля і санкції. Найбільший ворог для нас сьогодні - паніка. Важливим сигналом підтримки з боку ЄС є те, що посольства європейських країн продовжують працювати в Україні.", - пише Володимир Зеленський.

Також варто нагадати той факт, що в п'ятницю, 11 лютого, ряд країн, у тому числі і Сполучені Штати Америки, закликали своїх громадян терміново покинути Україну через ймовірну ескалацію.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Володимир Зеленський. Фото: скріншот youtube
Володимир Зеленський. Фото: скріншот youtube

А ось вже в суботу, 12 лютого, Володимир Зеленський заявив, що влада розуміє ризики, але, на його думку, в інформаційному просторі зараз занадто багато інформації щодо можливого вторгнення РФ в Україну, яка провокує паніку.

Раніше повідомляли, через "ситуацію в країні" український літак SkyUp екстрено сів у Кишиневі: офіційна заява авіакомпанії.

Як повідомляв Знай.uа, "Ви вбиваєте...": українці підрахували, як змінилися ціни на опалення всього за рік - у платіжках вже по 20 тис грн.

Знай.uа писав, за спиною у Зеленського: Еммануель Макрон зідзвонився з Путіним після недавньої зустрічі, говорили про Україну.