Українці вимагають здешевлення курячого філе. Відповідна петиція з'явилася на офіційному інтернет-представництві президента України.

Автор заяви - Микола Ісаєв. Він нагадав про серйозне подорожчання українського продукту, яке сталося в перші місяці нового року.

Магазин, фото: Знай.ua
Магазин, фото: Знай.ua

При цьому автор петиції зазначив, що 122 гривні, які доведеться купити даний продукт, це дорожче ніж у Польщі. При цьому середня зарплата в Україні в середньому в 3,5 рази нижче.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"У зв'язку з вищевикладеним, прошу Президента України, який, згідно статті 102 Конституції України, є Гарантом Конституції України: забезпечити порівняльну рівність цін по продуктах харчування в Польщі та Україні щодо мінімальної зарплати, тобто або вартість української курятини зменшити в 3,5 рази, або мінімальну зарплату в Україні збільшити в 3,5 рази", - повідомляє Ісаєв.

Магазин. Фото: Dengi.ua
Магазин. Фото: Dengi.ua
Магазин. Фото: Dengi.ua

Під вимогою підписалася сто двадцять одна людина.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський зізнався, як його довелося заспокоювати по телефону: НАТО не кине. Глава держави розповів, що провів телефонну розмову з генсеком НАТО і поділився подробицями.

Також Знай писав, Володимир Зеленський "втратив" пам'ять на зустрічі з прем'єром Британії Джонсоном: "ми все одно здобудемо перемогу". Лідери країн провели спільний брифінг

Нагадавши, президент Володимир Зеленський зізнався, наскільки Україні вигідне відключення від енергії РФ і Білорусі:"будуть ризики". Президент заявив, що дана ситуація вигідна виключно Україні.