Адвокат, який представляє інтереси нацгвардійця Артемія Рябчука, який влаштував стрілянину на "Південмаші", Денис Гордєєв вважає, що відео на даний момент не є доказом провини його підзахисного.

Про це Гордєєв заявив під час прес-конференції, передає Telegram-канал "Klymenko Time".

Виявилося, що Денис Гордєєв відмовився вважати доказом відео, яке потрапило в мережу після стрілянини в Дніпрі. Він зазначив, що в мережу відео потрапило від слідчого або органів слідства. Після цього ДБР почало розслідування, щоб притягнути до відповідальності за перевищення владних повноважень. Однак хто саме до цього причетний адвокат не зазначив.

Розслідування у справі Артемія Рябчука, скріншот: YouTube
Розслідування у справі Артемія Рябчука, скріншот: YouTube

Адвокат додав, що як тільки сторона захисту отримає інформацію про те, що це відео є частиною досудового розслідування, то обов'язково озвучить по ньому свою позицію.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган
Показати ще

Варто нагадати, що в ніч на 27 січня Артемій Рябчук відкрив вогонь по своїх товаришів по службі. В результаті події загинули четверо військовослужбовців і одна співробітниця заводу, ще п'ятеро людей поранені. Рябчук в ході судового засідання з обрання йому запобіжного заходу визнав свою провину і заявив, що кається.

Артем Рябчук, скріншот: YouTube
Артем Рябчук, скріншот: YouTube

Рябчук розповів, що зробив це через те, що втомився терпіти несправедливість. 4 лютого нацгвардієць відмовився від колишніх свідчень.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадавши, омбудсмен перевірила камеру "Дніпровського стрілка" Рябчука в СІЗО:"скарг не отримала". Уповноважена Верховної Ради відвідала СІЗО, де сидить Артемій Рябчук

Раніше Знай писав, Артемій Рябчук зізнався, що змусило його зробити жахливий вчинок: "злість і несправедливість". Хлопець назвав ситуацію на" Південмаші " повною несправедливістю. Як пройшов допит

Також Знай повідомляв, доступ до зброї і позауглобові відносини: що вирішили слідчі у справі стрілянини Рябчука на "Південмаші"