Клієнт "Приватбанку" погасив весь борг і зняв арешт з квартири, але фінансова установа продовжувала нараховувати суми до оплати.

Користувачі "Приватбанку" регулярно залишають різні коментарі, часто негативні, з приводу роботи служби підтримки, банкоматів і діяльності фінансової установи в цілому. Цього разу відгук розмістили на сайті "Мінфіну".

Як повідомив незадоволений клієнт банку, через чотири роки з моменту взяття кредиту він зважився виплатити борг, який становив 55842,27 гривень. Справа вирішувалася через суд, так як банк подав відповідну заяву про несплату.

Приватбанк. Фото: Today.ua
Приватбанк. Фото: Today.ua
Приватбанк. Фото: Today.ua

"Борг 24 січня був повністю внесений через касу Приватбанку, при цьому оплачена комісія 500 грн. Арешт на квартиру був знятий 25 січня", - написав клієнт.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Коли він вирішив отримати довідку в банку про повне погашення заборгованості, співробітники йому повідомили, що грошей на рахунку немає. Більш того, до оплати була вказана вже інша сума, побільше колишньої - 57411,27 грн і ще невідомих 2602,00 грн.

"02 лютого на рахунок надійшли гроші від виконавця. 08 лютого при особистому зверненні до відділення ПриватБанку з'ясовується, що після надходження грошей борг не погашений і борг склав вже 6827,38 грн. На питання: звідки з'явився ще борг - оператор відповісти не змогла", - поскаржився чоловік.

Скріншот з Мінфіну, відгук на Приватбанк
Скріншот з Мінфіну, відгук на Приватбанк

Нагадаємо, українцям телефонують "з Приватбанку" і виманюють дані, всі паролі у шахраїв: "Їх покривають"

Як повідомляв Знай.uа, українці скаржаться на "крадіжку" грошей ПриватБанком під виглядом комісії: "Нібито був переказ"

Також портал Знай.uа писав, що ПриватБанк довів клієнта до відчаю, не хочуть розривати договір: "До кінця днів буду..."