Пенсіонерка Світлана виграла джек-пот у три мільйони гривень. Про це повідомляє портал "Лото-Забава".

Розіграш 23 січня став успішним для киянки. Пенсіонерка купувала лотерейні квитки протягом десяти років.

Представники лотереї взяли у неї кілька коментарів. Жінка зізналася, що в момент перемоги була вдома і дивилася розіграш з сім'єю. Ніхто з родичів не повірив у те, що пенсіонерка зірвала джекпот.

Пенсіонерка, Фото Pexels
Пенсіонерка, Фото Pexels

Свій виграш вона планує витратити на різні речі, проте в планах допомога дочки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ось і я хочу своїй дочці допомогти. У мене знаєте, є така компанія з пенсіонерів, з якою ми часто проводимо час разом. Всі вони люди прості, добрі, світлі, але не дуже заможні. Хочу їм також виділити якусь копієчку, допомогти чим-небудь. Та й сама я не дуже заможна, мені теж потрібно позакривати деякі фінансові питання. У мене все як у всіх", - повідомила вона.

Пенсіонери, фото: znaj.ua
Пенсіонери, фото: znaj.ua

Нагадаємо, "ПриватБанк" підвищує тарифи і вимагає декларації про доходи, українці масово скаржаться на нові правила.

Також портал Знай.uа повідомляв, що Денис Шмигаль пообіцяв підвищення пенсій для українців. Денис Шмигаль зазначив, що традиційно з 1 березня дані виплати для українців збільшать, що буде одним з десяти етапів підвищення пенсійного забезпечення.

Також ми повідомляли, що Україна знайшла спосіб врятувати пенсіонерів від голоду - ідея на вагу золота. Народний депутат і колишній голова екологічної інспекції Єгор Фірсов, який працює в установі "Офіс довкілля" розповів історію, як в організацію звернулася пенсіонерка і поділилася цікавою ідеєю для розвитку столиці та інших міст.