Ілон Маск розповів, як втратив свого первістка. Дитина померла у віці 10 місяців.

У 2002 році у Маска народився син, який помер у віці 10 тижнів від синдрому раптової дитячої смерті. Про цю втрату Ілон розповів батькам хлопця, який загинув під час аварії, перебуваючи за кермом Tesla Model S. Про це пише Telegram-канал Илон Маск.

"Немає нічого гіршого, ніж втратити дитину. Мій первісток помер у мене на руках", - написав Маск в електронному листі батькові Джеймсу Райлі.

Ілон Маск. Фото: YouTube
Ілон Маск. Фото: YouTube

Першу дружину майбутній мільярдер зустрів на навчанні – він та наймиліша блондинка Джастін Вілсон разом навчалися у канадському Королівському університеті. Роман закрутився не відразу - дівчина відмовлялася йти з залицяльником їсти морозиво після пар і вирушала до бібліотеки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пара зустрічалася кілька років, а 2000 року Маск зробив пропозицію. Тут Джастін сумніватися не стала, хоча тоді ще не можна було подумати, що її наречений скоро стане найбагатшою людиною планети, а потім взагалі захоче її покинути, полетівши в космос.

Коли у пари народився первісток, вони були найщасливішими батьками. Проте щастя тривало не довго. Десяти тижневий малюк Невада Олександр помер уві сні, він просто перестав дихати.

Ілон Маск. Фото: YouTube
Ілон Маск. Фото: YouTube

2018 року 18-річний син Джеймса Райлі загинув в аварії, втративши контроль над Tesla Model S і врізався в бетонну стіну.

Маск написав Райлі, що він був глибоко засмучений, коли дізнався про цю аварію:

"Tesla робить все можливе для підвищення безпеки. Моя сім'я, друзі і я їздимо на Tesla, і навіть якби ми цього не робили, я все одно зробив би все, що міг для покращення безпеки".

Нагадаємо, раніше Ілон Маск збирається випустити "Tesla Phone" з надзвичайними можливостями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Tesla відсвяткувала Різдво під український "Щедрик".

Також "Знай.ua" писав, що з холодних морських безодень на простого рибалку виверглося щось жахливе.