Ілон Маск пообіцяв вже в цьому році випустити унікальний "Tesla Phone", вельми дивує своїми технічними характеристиками

Про те, що 2022-й рік стане новою віхою в історії революційної компанії "Тесла", оскільки Ілон Маск вже інтригує смартфоном, який не дасть жодних шансів гігантам, відомим виробництвом аналогічних пристроїв, пише "IXBT".

Смартфон від "Тесла". Фото: скріншот Youtube-відео
Смартфон від "Тесла". Фото: скріншот Youtube-відео

Зокрема, можливості, якими може похвалитися неймовірний смартфон від "Тесла", реально шокують, і це:

  • найпотужніший процесор від "Qualcomm" - "Snapdragon" 8-ої версії;
  • величезний розмір оперативної пам'яті - 16 Гігабайтів;
  • вбудований накопичувач від 512 Гігабайтів до 1 Терабайта;
  • зарядка через поширений роз'єм USB Type-C, в 100 Ватів, яка дозволить відновити місткість батареї від 0 відсотків до 100 відсотків всього за 10 хвилин, в тому числі й завдяки графеновому акумулятору;
  • покращений захист від пилу/вологи - стандарт IP68 (занурення під воду на глибину до 2-х метрів ніяк не зашкодить смартфону).

Також, оскільки Ілон Маск особисто брав участь у розробці проєкту "Tesla Phone", винахід отримає просто дивовижні можливості: під тильною частиною цього пристрою, буде вставлена сонячна панель(схоже, прямо над втопленою в корпус камерою), і за яких 30 хвилин під променями сонця, заряд виросте на 20 відсотків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але і це ще не все - кожен володар нового смартфона від "Тесла", зможе абсолютно безплатно під'єднатися до системи "Старлінк", що покриває швидкісним супутниковим Інтернетом майже всі місця нашої планети.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, як можна істотно скоротити витрати на оплату квитанцій за постачання електроенергією.

Також раніше ми інформували про те, що, які області нашої країни потрапили в "червону" зону епідемічної небезпеки, починаючи з 24-го січня.

А до цього наш портал повідомляли про те, яке чимале релігійне свято випало на цей понеділок, 24-е січня.