Просто перед Різдвом на офіційній сторінці Tesla в соціальній мережі Twitter з'явився ролик при використанні чотирьох електрокарів, які одночасно танцюють під англійську адаптацію української композиції "Щедрик" під назвою Carol of the Bells.

Автомобілі виконали різні функції абсолютно синхронно, ніби танцюючи під музику. В основному, рухи під музику здійснюються за допомогою світлових панелей, проте в якийсь момент в справу включається використання багажника і навіть дверей.

Tesla Cybertruck, скріншот: YouTube
Tesla Cybertruck, скріншот: YouTube

Відео за кілька днів набрало понад 45 тисяч лайків і багато коментарів. Однак частина користувачів обурилися через вартість даних електрокарів, які зовсім не кожен може собі дозволити. А хтось і зовсім розлютився на Tesla через недавнє відео від блогера, який знищив автомобіль через те, що заміна батареї становить катастрофічні 20 тисяч доларів.

"Люди: володіння Tesla набагато дешевше, ніж автомобілем з двигуном внутрішнього згоряння. Тесла: стягує 20 тисяч за акумулятор", "Нас не хвилює безглузде світлове шоу... знизьте вже ці чортові ціни, щоб більшість людей могли легко дозволити собі автомобіль своєї мрії!", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На це відео навіть відреагували на офіційному акаунті України.

Нагадаємо, дизайнери створили проект українського електрокара Kraina 225: надихалися літаком "Мрія"

Як повідомляв "Знай.ua", Tesla на зарядці в гаражі спричинила масштабну пожежу: будинок згорів дотла, погубивши домашніх улюбленців

Знай.ua писав, людям почали вживляти мікрочіпи з covid-паспортами, як це буде працювати: "Завжди під рукою"