Володимир Зеленський зізнався, як його довелося заспокоювати по телефону: НАТО не кине

Президент не поділився головними тезами розмови, проте заявив, що НАТО продовжить підтримувати Україну. Альянс буде на боці нашої країни як на політичній арені, так і допомагати практично. Зеленський зазначив, що про це заявив сам генсек під час їхнього діалогу.

"НАТО продовжуватиме політично і практично підтримувати Україну. Про це сказав @jensstoltenberg під час нашої телефонної розмови", - поділився Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Півфіналіст "Голос країни" Michael Soul готується посунути Полякову і Винника після "Євробачення-2022": "Не боюся конкуренції"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Організатори конкурсу запропонували ближче познайомитися з одним з учасників нацвідбору, який вже відомий глядачам завдяки проекту "Голос країни". Michael Soul в 2019-му році став фіналістом білоруського відбіркового туру на "Євробаченні" і фаворитом через пісню "Humanize". Цього разу хлопець вирішив спробувати удачі в українській версії конкурсу.

"Не боюся конкуренції, тільки тому, що подивившись на всю цю вісімку я зрозумів, що ми просто всі різні люди, що працюють в абсолютно різних жанрах. Ми насправді не такі вже й великі артисти, і дуже багато людей дозволяли собі помітити: "Як це так? Одні ноунейми". Радійте, що з'являються нові імена в музиці. Що за неповага постійно? Ви що, хочете дивитися нацвідбір, в якому змагаються Полякова і Олег Винник?" - відповів артист.

Michael Soul
Michael Soul

MamaRika розповіла, як влаштовує "струс" Сергію середі: "Стільці літають по дому"

MamaRika зізналася, що, як і в будь-якій іншій родині, у них з чоловіком іноді трапляються сварки і доходить навіть до того, що по будинку "літають" стільці. Втім, зірка вважає, що це нормально і іноді такі струси корисні, щоб викинути негативну енергію. У той же час вона зазначає, що в сварках важливо не переходити межу, адже на емоціях можна наговорити багато зайвого.

"У нас так нормально літають по будинку стільці. Іноді такі струси навіть корисні, але головне не перетискати, так як можна наговорити з дурі всякого, і потім важко відпускати цей осад", - написала виконавиця.

MamaRika, фото з Instagram
MamaRika, фото з Instagram

Річниця трагедії Краматорська: обстріл окупантами мирних українців після звільнення воїнами ЗСУ

Минуло 7 років з того дня, як Краматорськ обстріляли російські окупанти. Це сталося 10 лютого 2015 року.Під час обстрілів загинули 17 осіб, серед загиблих п'ятеро дітей, обстріл припав по житлових районах міста.

Метою були аеродром і житлові квартали. Окупанти випустили по місту залпи з великокаліберних систем, зокрема - БМ"Смерч". Касетні снаряди, які заборонені міжнародним правом. Покарання за смерті людей досі ніхто не поніс.

Обстріл Краматорська. Фото: Facebook
Обстріл Краматорська. Фото: Facebook

Овочі на борщ подорожчали втричі, а порція підскочила до 81 гривні: у скільки українцям обійдуться морква, буряк і м'ясо

"Помічаєте, що ціни ростуть? Організація BRDO відстежує так званий "індекс борщу". За їхніми даними, борщ за рік подорожчав більш ніж на 30%. Зараз порція на чотирьох осіб, приготована за традиційним рецептом, коштує 81 гривню. А рік тому - 62 гривні. Ціни продуктів брали в онлайн-магазинах чотирьох великих торгових мереж", - пишуть у виданні.

Згідно з оприлюдненою інформацією, найбільше в ціні додали овочі, а особливо - капуста, на 284 відсотків. Подорожчання не оминуло і буряк і моркву - на 122 відсотків.

Червоний борщ, скріншот: YouTube
Червоний борщ, скріншот: YouTube