У Верховній Раді України з'явився робот-спікер на ім'я Ендрю, який спілкується з гостями парламенту і відповідає на їхні запитання.

Про це повідомляє Vesti.ua.

Робот на ім'я Ендрю може реагувати на голосові та візуальні команди, а також вміє робити геополітичні "прогнози". До того ж він може потискати руку і відповідати на різні питання.

Робот у Верховній Раді, скріншот
Робот у Верховній Раді, скріншот

Зокрема, журналіст поцікавився, коли в Україні будуть високі зарплати, на що новий "співробітник" Ради відповів, що істотне підвищення окладів очікується в 2025 році.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Також робот засумнівався, що президент Росії Володимир Путін зважиться на повномасштабне вторгнення в Україну. А на питання "Яий Крим?", робот Ендрю відразу ж відповів - "Наш".

Робот у Верховній Раді, скріншот
Робот у Верховній Раді, скріншот

Що цікаво, на питання про те, чи виконає Україна Мінські угоди в поточній редакції, Ендрю почав гальмувати.

До слова, ремонт Верховній Раді може обійтися бюджету в мільйони гривень. Відомо, що вартість виготовлення проектної документації об'єкта " Реконструкція кінозали адміністративної будівлі Верховної Ради по вул. Банковій, 6-8 у Печерському районі м. Києва " досягла 11 млн 890 тис грн.

Нагадавши, Володимир Зеленський прибув до Ради з терміновою заявою: нове поле битви і "мінімалка" 19,5 тисяч. Президент повідомив про зміни в країні-підписано важливий Указ

Раніше Знай писав, міністру освіти Сергію Шкарлету пригрозили звільненням: зв'язок з "бандюками" і заява в поліцію – деталі скандалу.

Також Знай писав, Давид Арахамія "виніс вирок" Олександру Трухіну після резонансного ДТП:"тихесенько зараз в ліс піду".