У Польщі фермери влаштували страйк через високі ціни на добрива, електроенергію і паливо. Незадоволені громадяни виїжджають на дороги майже в п'ятдесяти місцевостях країни. Про це йдеться на сторінці організації Agrounia у соцмережі facebook.

Повідомляється, що до страйку в Польщі приєдналися фермери з 12 воєводств. Незадоволені владою громадяни мають намір блокувати кільцеву розв'язку на в'їзді на S11 в напрямку Остжешува. Також багато фермерів з Куявсько-Поморського воєводства заявили про намір заблокувати DK 91 і Новий Цехоцінек DK 91.

Протест фермерів. Фото: скріншот з відео
Протест фермерів. Фото: скріншот з відео

Польські фермери розчаровані політикою влади, зокрема рішеннями, прийнятими щодо нової податкової системи, пандемії та інших законів. Також вони висловлюють невдоволення у зв'язку з високими цінами на добрива, електроенергію і паливо.

Скріншот facebook
Скріншот facebook

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

До слова, в Мережі вже почали з'являтися перші ролики з акції протесту. На відео можна побачити, як десятки тракторів вишикувалися в колону серед дороги. Осторонь за тим, що відбувається спостерігають правоохоронці.

Раніше Знай писав, далекобійники влаштували масштабну акцію протесту, зупинивши роботу парламенту. Тисячі громадян вийшли на вулицю, щоб відстояти свої права і достукатися до влади.

Також ми писали, ФОПи зіткнулися з поліцейськими під Радою: є травмовані і затримані.

Нагадаємо, знайомилася з чоловіками в кафе, залишаючи їх без копійки і з кредитами: спритна шахрайка попалася на гарячому.