Як відомо, дії Російської Федерації по відношенню до України торкнулися практично всього світу. Критична ситуація не оминула і Європу, жителі якої стурбовані конфліктом і його наслідками.

Журналісти "ВВС News" розпитали жителів Лондона про їхнє ставлення до України. Виявилося, що це є популярною темою для обговорення в багатьох барах, на вулицях і навіть у парламенті.

Європейці вважають, що їх уряд надає велику підтримку Україні і це правильно. Вони зазначають, що країна є незалежною і бажання приєднатися до НАТО не повинно стосуватися президента РФ.

Інтерв'ю з жителями Лондона, скріншот з відео
Інтерв'ю з жителями Лондона, скріншот з відео

"НАТО буде радий, якщо Україна захоче приєднатися, але звичайно напруга в Східній Європі в такому випадку зросте. Всі ми хочемо, щоб Путін здав назад і трохи розслабився", - сказав чоловік на відео.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Дівчина родом з Польщі, яка живе в Лондоні, також захотіла дати свій коментар. Вона стверджує, що весь світ знаходиться в невіданні і лише Путін знає, що буде далі. А ось молодий хлопець заявив, що дії РФ матимуть наслідки для всього світу.

Подружня пара з Нідерландів уважно стежить за новинами і дуже стурбована тим, що відбувається. Людей не покидає думка, чим обернеться конфлікт Росії з Україною для їхнього народу.

Інтерв'ю з жителями Лондона, скріншот з відео
Інтерв'ю з жителями Лондона, скріншот з відео

"Ми обговорюємо, що стоїть за всім цим в Європі, а також чого це буде нам коштувати. Нідерланди і Британія можуть залишитися без газу, як ми будемо з цим справлятися, але я думаю, що все це того варте", - заявила жінка.

Нагадаємо, Путін пригрозив ядерною зброєю, якщо Україна захоче повернути Крим: "Переможців не буде"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський відповів Путіну за слова про "красуню" Україну: "Це вже перебір"

Також портал Знай.uа писав, без варти і парасольки: Еммануель Макрон після зустрічі з Путіним приїхав в Маріїнський палац до Зеленського, про що говоритимуть