З лідером країни-агресора Російської Федерації Володимиром Путіним у Пекіні трапилася дуже курйозна ситуація. Як завжди, в дуже відповідальний момент - коли проходила церемонія відкриття Олімпіади-2022.

Даний момент помітили уважні глядачі прямої трансляції з церемонії.

Телеглядачі помітили, що Володимир Путін, армія якого стоїть біля кордонів України, сидів із заплющеними очима і стиснутими долонями саме в той момент, коли в центр стадіону в Пекіні вийшла українська олімпійська збірна з державним прапором.

Олімпійські ігри в Пекіні, фото: Reuters
Олімпійські ігри в Пекіні, фото: Reuters

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також важливо-при цьому він сидів без маски на обличчі, хоча китайський уряд встановив суворі карантинні обмеження під час Олімпіади. Хоча навіть глава Китаю Сі Цзіньпінь всю церемонію сидів у масці.

Також місця в секторі навколо російського президента виявилися порожніми, але там був зовсім один, як неслухняний учень в класі після уроків.

У мережі з'явлася кумедна фотожаба, в якій можна побачити слова зі знаменитої пісні футбольних фанатів:

Фотожаба на Путіна, скріншот: Instagram
Фотожаба на Путіна, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, відкриття Олімпійських ігор-2022: як наші спортсмени представили Україну в Пекіні.

Як повідомляв Знай.uа, Олімпіада-2022 у Пекіні: суперкомп'ютер оцінив шанси України і назвав переможця.

Знай.uа писав, у Пекіні стартують зимові Олімпійські ігри 2022: які нагороди отримали українські спортсмени за часів незалежності.