В Україні розширюється зона дії локдауну. Про це повідомляє портал КоронавірусІнфо.

Як повідомив Міністр Олег Немчинов, Державна комісія ТЕБ і НС прийняла рішення розширити "червону" зону карантину, включивши ще три регіони.

Зокрема, з 11 лютого в Закарпатській, Луганській та Хмельницькій областях оголошується режим червоної зони. На даний момент локдаун введений в Івано-Франківській та Рівненській області.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Відзначимо, що наша країна в черговий раз побила рекорд по захворюваності по коронавірусу. За минулий тиждень було зафіксовано 242 942 випадки захворювання коронавірусом, в середньому - сорок тисяч хворих за добу. Україна знаходиться на 44 місці з 54 країн за питомою кількістю нових захворювань на сто відсотків, за заявою міністра охорони Здоров'я Віктора Ляшка.

Карантин, фото: Unian
Карантин, фото: Unian

Протягом трьох наступних тижнів в Україні кількість нових випадків захворювання збільшувалася вдвічі, а на останньому тижні приріст склав сорок чотири відсотки.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що невакцинованих українців позбавлять роботи вже днями. В уряді повідомили про те, що співробітникам органів місцевого самоврядування, а також державних і комунальних установ та організацій, то вимагатимуть хоча б одну дозу вакцини від коронавірусу.

Також Знай писав, сертифікат про бустерну дозу: як згенерувати документ в "дії" і що робити якщо не виходить, поради МОЗ

Раніше повідомляв Знай, Підлітки з 14 років можуть отримати "ковальську" тисячу: У Кабміні заявили - як і на що витратити. Тепер діти від 14 років зможуть отримати 1000 грн