У середу, 9 лютого, у віконця українців постукає довгоочікувана весна. Протягом усього дня пануватиме тепла і сонячна погода з максимальною температурою повітря до +7 градусів. Ніякого дощу і мокрого снігу. При цьому вночі прогнозується невеликий мороз, прохолодніше за все буде в східних областях - до -4 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +3 до +7 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +2 до -2 градусів.

У центральних областях температура вдень від +2 до +5 градусів, вночі – від 0 до -3 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +2 до +5, вночі – від 0 до -3 градусів.

У східних регіонах – вдень від +4 до -1, вночі – від 0 до -4. На півдні температура повітря - від +3 до +6 градусів вдень, нічна – від 0 до -2 градусів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Погода на 9 лютого, фото Укргідрометцентр
Погода на 9 лютого, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 9 лютого в Україні

9 лютого відзначається перенесення мощів святителя Івана Златоуста із м. Коман в м. Константинополь. Незважаючи на те, що цей місяць вважається найхолоднішим, цього дня бувала й відлига, але недовга. Тому в народі говорили: “Лютнева відлига нічого не варта”. Цього дня наші пращури спостерігали за хмарами: якщо вони йдуть проти вітру — на сніг. На снігопад також вказував дим з труби, якщо він стелився землею без вітру.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною