Айтішник Фердінанд Саннес переїхав з рідних Нідерландів в Україну. Він оселився в невеликому селищі в Херсонській області, де продовжує Дистанційно працювати в ІТ-компанії, а також веде домашнє господарство. Про це пише dev.ua.

Перший візит в Україну Саннес здійснив наприкінці 2020 року, коли приїхав до дівчини, з якою познайомився в Інтернеті. Доля склалася так, що якраз в Україні він зустрів свою майбутню дружину і сім'я стала вагомою причиною здійснити переїзд.

Фердінанд Саннес. Фото: dev.ua
Фердінанд Саннес. Фото: dev.ua

Фердінанд Саннес зазначив, що все ж зіткнувся з деякими складнощами, в першу чергу через мову. У повсякденному житті доводиться використовувати жестикуляцію або смартфон з Перекладачем Google. Втім, йому дуже подобається жити в Україні разом з дружиною і дочкою. Він пояснює це тим, що країна дуже багата на прекрасні види і має багато маршрутів для прогулянок з сім'єю.

Фердінанд Саннес. Фото: dev.ua
Фердінанд Саннес. Фото: dev.ua

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Саннес продовжує працювати дистанційно в ІТ-компанії і при цьому живе, як і багато українців в селах - веде домашнє господарство і зрідка їздить в місто.

"У нас є три кози, собака, дві кішки, які самі вирішили жити з нами, до весни потрібно знову купити курей", - розповів він.

Чоловік зазначив, що йому дуже подобається Україна, а особливо люди, які завжди відгукнуться і прийдуть на допомогу. Також він зізнався, що перед поїздкою йому довелося почути багато стереотипів, наприклад, про високий рівень злочинності. Однак по приїзду він переконався, що це зовсім не так.

Раніше Знай писав, у брудному гаражі без світла і тепла: жаліслива історія про чоловіка, якого зробили "рабом" на 40 років.

Також ми писали, українець вкрав у жінки ноутбук, а потім ще й серце: в ході розслідування почали разом жити.

Нагадаємо, жінка народила в колекторі з дитиною на руках: сім'ю вигнали з дому, і не знайшли іншого виходу