Шахраї не переводяться. Жінка вирішила роздобути трохи грошей та пішла побиратися по бабусях.

До однієї жінки похилого віку шахрайка зайшла, та вирішила погадати. Зрозумівши, що старенька їй вірить, виманила у бабусі кругленьку суму, заявивши, що на грошах накладена порча. Історію оприлюднив Telegram-канал.

Старенька віддала гроші, але потім оговталася та заявила у поліцію.

Шахрайку затримали. Як виявилось, вона не вперше займається таким заробітком, у 2018 році вже засуджувалась за подібний злочин.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Дівчина спокійно зізнається, що здійснила шахрайство, і заявила, що розкаюється. Сума коштів, дорівнює п'яти пенсіям. Випадок стався в глибинці РФ, у Тюмені Іркутської обалсті. Минулого разу жінка брала на промисел свою неповнолітню шестирічну дитину. Та цього разу вирішила обійтися сама.

За законодавством РФ, шахрайці загрожує штраф та або обов'язковими роботами на строк до трьохсот шістдесяти годин або виправними роботами на строк до одного року або обмеженням волі на строк до двох років, залежно від ступеню злочину.

Шахраї трапляються всюди, а це ще один приклад, який застерігає пускати до себе додому незнайомих людей, та вірити у їхні "гадання".

Нагадаємо, раніше українець вкрав у жінки ноутбук, а потім ще й серце, закохалася по-вуха.

Як повідомляв портал "Знай.ua", рідна сестра "дніпровського стрілка" Артема Рябчука зізналася про "підозріле" у переписці.

Також "Знай.ua" писав, що молоду маму чотирьох дітей роздягли догола і забили палицями.