Стало відомо про інцидент, який стався в місті Рівне. Там злочинець в ході розслідування закохався в потерпілу. Тепер вони живуть разом.

Під час розслідування кримінальної справи через крадіжку комп'ютера, потерпіла місцева мешканка, а також сам злочинець почали жити разом. Коли прийшов день судового засідання, вона вже не мала жодних претензій до злодія, і попросила суддю більше не позбавляти його волі.

При цьому, що примітно, вона була не єдиною потерпілою в цій кримінальній історії.

Поліція, фото: Instagram
Поліція, фото: Instagram

Сталася ситуація ще в серпні 2019 року, українець на ім'я Максим вкрав з квартири Оксани комп'ютер і продав його невідомому за три тисячі гривень. Всі гроші були відразу ж витрачені.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Через два тижні чоловік скоїв ще один злочин-забрав у перехожого мобільний телефон, і здав його в ломбард.

Суд. Фото: Адвокатпост.
Суд. Фото: Адвокатпост.
Суд. Фото: Адвокатпост.

Поліцейські розшукали злодія, і передали справу до суду, де виявилося, що під час розслідування злочинець і потерпіла зблизилися, і тепер навіть почали жити разом.

Під час судового засідання сама жінка розповіла про злочин і підтвердила слова Максима К, що він став її співмешканцем. Саме тому вона попросила суддю не позбавляти її коханого свободи.

Поліція, фото: Instagram
Поліція, фото: Instagram

Все б нічого, якби не деякі фактори. Раніше у Максима вже були судимості за крадіжку, які на момент серпня 2019 року були погашені.

Судячи з попереднього кримінального досвіду чоловіка, суддя Рівненського міськсуду Сергій Наумов вирішив присудити Максиму К. один рік і місяць обмеження волі, які той повинен відбути у виправному центрі неподалік від місця проживання. А ось крадений телефон повернули назад власнику.

Авто поліції, скріншот: YouTube
Авто поліції, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що поміняйте пароль: пенсіонерку, назбирала мільйон на машину, "кинули" шахраї - за раз відняли 150 тисяч гривень

Раніше повідомлялося, що мошенники взялися за українців з новою силою, прикинувшись співробітниками банку

Також, в Україні частіше почали підробляти водійські права: як перевірити своє посвідчення на справжність.