26-річну маму чотирьох дітей роздягли догола і піддали сексуальному насильству, а потім забили до смерті. Її обличчя було майже повністю невпізнанним через жорстоку атаку.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жахливо понівечене тіло молодої мами було знайдено в парку на південному заході Колумбії.

Повідомляється, що 26-річна Келлі Йохана Тамайо Боркес піддавалася «ризику» через неназваного колишнього партнера.

Келлі, мати чотирьох дітей, була знайдена в парку Біосалудабле в секторі Ель-Вергель на схід від муніципалітету Буга, Валле, о 6:40 ранку в неділю, 30 січня.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Загибла мама
Загибла мама

Згідно з місцевими повідомленнями, її роздягли догола і забили до смерті палицями і камінням.

За словами Cali24, обличчя Келлі було майже повністю невпізнанно в результаті жорстокого нападу, і поліція знайшла докази сексуального насильства.

Олександра Бохоркес, тітка жертви, цитується в місцевих повідомленнях: "Її били по голові камінням і палицями, її тягли, тому що ви можете бачити сліди там, де вона була, напевно вона боролася з цією людиною".

Вона додала: "Ми просимо справедливості і розкриття цього злочину, щоб воно не залишилося безкарним".

Загибла мама
Загибла мама

Полковник Нельсон Дабей Паррадо, начальник місцевої поліції Вальє-дель-Каука, сказав: "Національна поліція має спеціальну слідчу групу в координації з Генеральною прокуратурою, щоб визначити мотиви і агресорів і, таким чином, мати можливість вирішити цю прикру подію".

Полковник Паррадо додав, що буде оголошена нагорода, щоб спонукати громадян надати інформацію, яка допоможе поліції вистежити винного в "шаленому" діянні.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що мати 3-річної дівчинки скинула дитину в ведмежий вольєр.