У вівторок, 8 лютого, українців чекатиме довгоочікуване потепління, від якого вмить з'явиться весняний настрій. Хоч у всіх областях України прогнозується плюсова температура, все ж незначний дощ з мокрим снігом випаде в західній, східній і південній частинах. При цьому сонечко жодного разу не здасться через хмари.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від 0 до +5 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +2 до -2 градусів.

У центральних областях температура вдень від 0 до +4 градусів, вночі – від 0 до +4 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +2 до -1, вночі – від +2 до -1 градусів.

У східних регіонах – вдень від +2 до +5, вночі – від 0 до +5. На півдні температура повітря - від +3 до +6 градусів вдень, нічна – від +3 до +5 градусів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Народний прогноз погоди на 8 лютого в Україні

8 лютого вшановується пам’ять преподобного Ксенофонта і дружини його Марії. У минулі часи передбачати погоду нашим пращурам допомагали миші: якщо на Ксенофонта вони вилазять з-під снігу, слід чекати відлиги. У давнину цього дня побоювалися заметілі, оскільки вона вказувала на поганий урожай майбутнього року: “Заметіль на хати — будуть погані харчі”.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною