Уважні українці зможуть обміняти монету за двадцять п'ять копійок на тридцять шість тисяч гривень. Відповідне оголошення з'явилося на аукціоні Violity.

Попри те, що монети з дев'яностих років здаються звичайною дешевою дрібницею, за ними можуть полювати різні колекціонери.

Монети, фото: Pixabay
Монети, фото: Pixabay

В такому випадку мова йде про рідкісні монети номіналом в двадцять п'ять копійок і карбування 1992 року. У такого роду монети є штампи ГА, ГБ і ГВ на реверсі. При цьому перший штамп є вкрай рідкісним, що створює для монети

"Рідкісна монета з рідкісними штампами ГА. 25 копійок 1992 року реверс-реверс. Гурт дрібний. Стан-для колекції. Другий такої монети не зустрічав", - повідомив автор оголошення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Монети, скріншот: YouTube
Монети, скріншот: YouTube

Автор оголошення пропонує за покупку 36350 гривень. З цієї причини українцям, у яких завалялася дана монета, є шанс отримати багато грошей.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що українцям необхідна зарплата в 35 тисяч гривень, результати дослідження. Виявилося, що для того, щоб відчувати себе комфортно, необхідна зарплата в 25 тисяч гривень. Це дані опитування дослідницької компанії Gradus Research.