Стало відомо про те, що телеканал "Україна" зніме серіал з Олексієм Горбуновим у головній ролі. Що про це відомо.

У Києві почалися зйомки нового серіалу "Ловець снів" з народним артистом України Олексієм Горбуновим у головній ролі. Коли нав'язливі сни стали причиною переживань і почали ускладнювати життя, герої даної картини звертаються до Назара Лютому - Ловця снів. Його зіграє актор Олексій Горбунов, і саме його герой знаходить відповіді в підсвідомості пацієнтів, допомагає прочитати сон, а також вирішує реальні проблеми.

Ловець снів, фото: телеканал Україна
Ловець снів, фото: телеканал Україна

При цьому, простих рецептів у вирішенні проблем немає, так як героям доведеться вийти із зони комфорту, щоб впоратися з усіма негараздами.

"Ловець снів" - найцікавіший виклик цього року для нашої команди. Я вважаю, що ми знайшли і об'єднали кілька ключових факторів успіху-прозору ідею; територію, цікаву нашим глядачам; яскравого головного героя у виконанні актора вищого класу. Додали професіоналізм всієї групи: авторів, режисерів, продюсерів. Ще додамо десятки знімальних днів, ночей без сну, і подаруємо глядачам дуже цікаву історію", - коментує новий проект креативний продюсер каналу "Україна", директор продакшн компанії "Теле Про" Олена Канішевська.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ловець снів, фото: телеканал Україна
Ловець снів, фото: телеканал Україна

Серіал знімають у Києві, а режисерами-постановниками стали Олексій Даруга та Сергій Сотниченко. Що насправді будуть позначати сни, і як виходити з важких ситуацій - стане відомо зовсім скоро, коли серіал вийде в прокат на телеканалі "Україна".

Нагадаємо, що у серіалі "ейфорія" заїкнулися на світові шедеври: "Титанік", Фріда Кало і інтим над глечиками з "Привиди"

Раніше повідомлялося, що Колін Фаррелл з " джентльменів "підкорить серця глядачів у новому фантастичному фільмі: вийшов трейлер драми "після Янга"

Також, звіха хіта від Netflix "ми всі мертві" змусив дівчат спітніти, граючи м'язами в спортзалі